jesterrdeiii

Ingen blogging igår pga korpsovernatting! ganske gøy der ja, vi så to filmer(jeg skulle egentlig være med og se 2012, men så ble det så kjedelig å være stille så jeg stakk ned og så på to  kule barnefilmer). Husker hva de het, men det var en med Emily Osment, og en som het Zoom som handlet om superhelter. Ikke mobb, jeg liker barnefilmer. Mens vi så film fikk vi pizza og kake og godteri! Tror jeg spistesånn åtte pizzastykker igår + godteri og kake.. Haha, lever det gode livet. Etter vi hadde sett film var klokken ihvertfall over tolv, og da bare lå vi og pratet og køddet helt til klokken fire, eller klokken fire ga jeg meg og prøvde å sove. Vel, det hadde jeg egentlig prøvd på siden klokken halv to men fikk ikke sove før i fire-halv fem tiden. Så våknet vi da, og fikk en.. koselig... overraskelse. Benjamin hadde tatt bilder av oss mens vi sov. Ikke greit. Men jaja, vi spiste, slappet av, hadde det gøy med Marius og mimet. 

Nå vil jeg egentlig være med Marthe på linedance show, men fikk ikke dra. Så sitter bare her, skal kanskje hjelpe mamma litt i huset etterpå, og dra ned på butikken og handle. Så kommer kanskje Marthe senere!♥ 

Da vi så på PewDiePie igår komjeg til å tenke på Sindre og dubstepen, så ja!(Bare abonner om dere harlyst til det altså xD )

Hans nyeste, Flanix-Infected Veins, følg han videre!

2 kommentarer

miant

13.05.2012 kl.04:13

søtaaaa<3

Linn Maria

13.05.2012 kl.14:11

miant: duja <3

Skriv en ny kommentar

hits