hallapåer'e

Enda noen dager(to dager) gått uten å blogge. På onsdag var jeg ikke på datamaskin i det hele tatt, og igår var det så vidt! Gidder ikke være så mye på fordi har ikke datalader, bare noen få minutter dagen, på grunn av at Kristoffer har ødelagt laderen til den data'en han bruker, og da skjønner dere kanskje hva som skjer.. Nå er det ca 10% batteri igjen, så skalprøve å kjappe meg! Kan blogge om dag etter dag:

Onsdag: Først var vi som vanlig på skolen, kom hjem, gjorde lekser, spiste middag. Så dro vi litt senere og svømte på skolen, på familiesvømming! Der hadde jeg og mamma vanngymnastikk :p Så så vi på Breaking Dawn, som vi kjøpte på DVD den dagen, spiste popkorn og glutenfri rullekake.. Må si jeg føler meg sunn.

Igår: Igår var Kalle her! Vi så på Da Vinci Koden, var på Lyngseidet med Johanne♥ , Richard og Andreas. Det var veldig gøy da! Annet enn det husker jeg ikke xD Vi hadde ihvertfall taco til kveldsmat(fortsatt suuuunn)

Idag skal jegtil Sandra♥! Gleder meg kjempemye! Og imorgen skal Sunniva♥ også overnatte der, og så fårjeg møte mange andre fordi hun feirer jo bursdagen sin(som hun hadde igår!) Så skal jeg voernatte hos Leon med Fredrik og kanskje Silje♥ på søndag :)) Men må stikke, data'en lader ut nå!! :O :(((

Gratulerer med gårsdagen! Kjempeglad i deg!♥


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits