Dag etter dag

Sistjeg blogget skrev jeg vel at jeg var hjemme(?). Ja, haha måtte sjekke. Siden da har jeg vært i Tromsø, møtt Leon og Fredrik og Marthe og Johanne♥ Så dro jeg til Marthe og sov over der, og vi så på Never say never! :D:D:D:D Justin♥ Dagen etter var vi i stallen, eller egentli hun og Kristin da, men jeg var nå der. Jeg og en som heter Mai sto og pratet mesteparten av tiden, hun var skikkelig koselig. Etter jeg ble hentet tok jeg hårkur for å prøve ¨å få mindre slitt hår.. Det funket litt, men burde klippe det igjen, men det koster så mye. Anniken's bursdag var klokken fem, og etter bursdagen hadde vi jentekveld! Vi hadde en skikkelig ekkel ansiktsmaske på, laget av banan og olje. Ikke spy av bildene.

Før..

Bananmos :)

Før på meg xD

Etter i speilet..

Ekkelt... ;)

Så hadde vi da denne ''videobloggen'' xD 

 

Etter den så sminket jeg henne og meg(som sagt i videoen) på ren tull, så ikke kommenter noe om at jeg ikke kan sminke eller har stygg sminkemåte eller noe sånt. Vi hadde forresten veldig useriøse bilder.

Hahahaa

;*

Ja, har fjernet reguleringa :)

Vi skulle egentlig boblebade, men vi fikk ikke tid, sidenjeg var så treig. Vi lakket tåneglene og så på War Horse ihvertfall. Det var skikkelig gøy! Det skal virkelig gjentas. Hun måtte dra hjem klokken ca ett på onsdag, fordi de skulle pakke til Kreta. Kos dere der forresten! 

Så kom Leon hit, og vi så på Amors Baller med Kristoffer, og litt av Never say never. Det er en av filmene jeg aldri kommer til å bli lei av. 
Nå skal jeg slutte å plage Leon og Kristoffer med å blogge :) 

HA EN FIN DAG ♥

Dj Broiler- Sommertider

 

4 kommentarer

Emilie Dale

26.07.2012 kl.15:24

fine jentami <3 sminkingen var kjempe fint! <3 savne deg!

super T

26.07.2012 kl.16:42

Jeg synes dere ble fiiine jeg! <3

Katti kommer du på besøk????!!!

Klem

Linn Maria

05.08.2012 kl.10:23

Emilie Dale: hahaa, takk<3 savne dæ å!<3

Linn Maria

05.08.2012 kl.10:24

super T: kommer denne uka, må til oldemor også ^^

Skriv en ny kommentar

hits