Ny blogg?

Har lurt LENGE på om jeg burde bytte blogg? Pga bloggnavnet.. Har blitt mobbet for det også, da jeg var mindre da. Men jeg vet ikke, synes dere jeg burde bytte blogg? Er først og fremst det at jeg ikke il miste lesere, men de som leser her kommer sikkert til å lese på den nye, håper jeg. Blir ihvertfall ikke å slette denne bloggen, skal ha den så man kan gå inn på arkivet osv, men kommer til å få ny youtube kanal og sånn. 

Ja, gleder meg til å få den saken avklart, men isåfall: Hvilket bloggnavn skulle jeg da hatt? 

Uken som gikk hadde jeg ikke internett! Så da var det vanskelig å få blogget. Som skrevet igår, så fikk jeg internett et lite sekund på Polar Zoo, og den tiden brukte jeg på blogge litt. Mens jeg ikke har hatt internett har As Long As You Love Me videoen kommet ut! ♥ Syykt som jeg gleder meg til konserten til Justin Bieber! Skulle bare ønske det var diamond circle eller noe.. Men jaja, jeg er ihvertfall der med ståplassene, med beste Kristine og Silje! Men det er lenge til, nå gleder jeg meg først og fremst til London turen med mamma, og til å få møte Andrea en eller annen gang igjen.

Vi var jo først i Manndalen fra forrige lørdag til mandag, da herset vi høy, jeg møtte Erika og Rosmari, vi fisket og ja, gjorde sånne typiske hytte ting. Så dro vi på mandagen til Kanstadfjorden i Lødingen, og der var vi da til igår. På tirsdagen fikk jeg møte Andrea! Jeg overnattet hos henne til onsdag, og vi hadde det kjempegøy, jeg håper virkelig jeg får møte henne igjen snart, istedenfor om et år som forrige gang :( Tok en del bilder, som ligger på kameraet mitt, som ligger i jakka mi som lå ute i regnet.. Men tror kameraet overlevde natten ute når vi var på telt tur, har bare ikke orket å hente det inn. Skal det idag! Så blir det mer bilder, og så blir det ikke så kjedelig å lese! Skal spare meg for å skrive mer nå, ha en fin dag da søte lesere!

Fikk ny telefon igår! Htc One S, hvis noen lurte. Er forelskeet!♥

Ignorer den ekle hånda,ser ut som jeg har rynker på den. 

Muss 

 


6 kommentarer

Silje

05.08.2012 kl.14:34

ikke bytt blogg navn d e jo stili <333

astrid.

05.08.2012 kl.15:24

æ har htc one x

Rebekka

07.08.2012 kl.05:02

DU SKIFTE IKKE BLOGG !! like den du har no Linnie <3

Oda<3

07.08.2012 kl.10:30

Ikke skift !!Den e jo skikkeli bra og ja...<3

Emilie Dale

07.08.2012 kl.12:55

ikke skift!<3

men ooom du sku skifte kunne du kaaanskje hadd " linnieholst.blogg.no " :P <3<3 elns<3<3<3

Linn Maria

07.08.2012 kl.19:16

Alle sammen!Skifte pga navne, blir jo samme type blogg!

Skriv en ny kommentar

hits