Sånn æ det bære!

Nå står vi inne på badet(jeg og Sandra) med en eller annen grønn gugge ting i ansiktet :) Vi tuller noe sykt hahaa, tror vi er litt overtrøtt ennå.Fikk virkeligikke sove igår, sovnet halv fem-fem og ble vekket av Henriette klokken alt-for-tidlig, så fikk jeg sove igjen da, våknet på ordentlig i ti tiden. Først satt vi litt på datamaskin, så spilte vi piano, spilte FIFA, lagde ostesmøtbrød og så på OL i sprang en liten stund. Nå sitter vi som sagt her, om ca en time drar vi av gårde til stallen! Blir kjempekoselig! Håper jeg får hilst på Mira (tante sin hest)♥ Senere skal vi bare se på film, få ordnet design til min nye blogg, som blir hetende http://linnmariahh.blogg.no. Det er ikke blogget på den eller noe nå, er bare sånn som blogger er før man har jort noe på den. Håper virkelig dere kommer til å følge meg der også!♥ Som sagt sletter jeg ikke denne bloggen, kommer til å ha den for at både jegog dere kan gå inn på den av og til, og se på de VELDIG rare innleggene jeg skrev når jeg var mindre, og nå for den saks skyld. Sandra skal lage designet, så det blir nok kjempebra! Vi tok noen bilder igår, med Sunniva's canon :)

Igår var vi da altså på risøtsalongen til tante, og hun klippet håret mitt og farget Sandra's etter det var stengt! Her er resultatene!

Fiiin!

Alt det slitte er borte! ÅÅ jeg elsker deet! Hva synes dere om hvordan det ble på oss?

Etter vi var der dro vi hjem til Sandra, bare slappet av og så kom Sunniva♥ Vi dro på fotballbanen, spilte mot noen gutter som sa de skulle gruse oss, men vi gruste dem. Vi var der en stund alene også, tok bilder med Sunniva sitt kamera som sagt, og bare koste oss! Var så gøy å møte dem igjen! 

Nå må bi ordne oss klar til stallen, men vi blogges! Senere blit det et innlegg med bare bilder ca :P

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits